Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Seriálové a filmové tipy: Alexander Veľký, Bratia aj hviezda ženskej MMA

.bibiána Kristína Danitová .kultúra

Tohtotýždňová ponuka poteší najmä fanúšikov histórie, skutočných príbehov a dokumentov. Čakajú na vás naše aj svetové dejiny, príbehy úspešnej športovkyne aj speváckeho zboru, ktorý sa postupne dostáva na výslnie.

Seriálové a filmové tipy: Alexander Veľký, Bratia aj hviezda ženskej MMA Freepik.com

Netflix

bratia – 31. január

Bratia Josef a Ctirad Mašínovci spolu s tromi kamarátmi založili odbojovú skupinu, ktorá sa počas studenej vojny rozhodla vzoprieť nespravodlivosti a útlaku. Sledujeme jej odvahu, ale aj neskúsenosť. Aký bol boj bratov Mašínovcov a ako sa im podarilo utiecť do Západného Nemecka?

Česká dramatická snímka režiséra Tomáše Mašína nás zaviedla do roku 1953. Scenár inšpirovaný skutočnými udalosťami napísal Marek Epstein. Súrodencov Mašínovcov stvárnili Oskar Hes a Jan Nedbal. Členov ich odbojovej skupiny hrali Adam Ernest, Matyáš Řezníček  a Antonín Mašek. Po ich boku sa objavili Tatiana Dyková, Marián Mitaš, ako aj Karel Dobrý a Alžběta Malá. 

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite