Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Seriálové a filmové tipy: Príbeh Cristóbala Balenciagu aj Jason Momoa na cestách

.bibiána Kristína Danitová .kultúra

Streamovacie služby priniesli alternatívu pre tých z nás, ktorí cez víkend uprednostnia teplo domova pred mrznutím v prírode. Pripravili si pre nás dávku zločinu aj módy, drámy aj humoru.

Seriálové a filmové tipy: Príbeh Cristóbala Balenciagu aj Jason Momoa na cestách

Netflix

zlý americký sen – 17. január 

Krimi seriál sa zaoberá prípadom Denise Huskinsovej, ktorú v roku 2015 niekto uniesol z vlastného domu, zdrogoval a znásilnil. Polícia počas 48 hodín jej nezvestnosti vypočúvala jej priateľa Aarona Quinna, ktorý bol hlavným podozrivým. Po dvoch dňoch sa však Huskinsová objavila zdanlivo nezranená. Vyšetrovatelia ju obvinili z predstierania vlastného únosu. 

Trojdielna dokumentárna miniséria filmárok Felicity Morrisovej a Bernadette Higginsovej je zmesou rozhovorov, záberov z výsluchov a zvukových nahrávok. Kladie si jasnú otázku: Kto bol v tomto prípade nevinným a kto naopak vinným?

kübra – 18. január 

Istanbulčan Gökhan sa chce oženiť so svojou priateľkou Merve. Jeho pokojný život naruší správa na sociálnej sieti. Používateľ hovoriaci si Kübra mu poslal jasne znejúci odkaz: Si iný! Postupne si začne uvedomovať, že správy ho upozorňujú na neočakávané udalosti z budúcnosti. Gökhan sa rozhodne prijať svoje poslanie, čo mu prinesie obdivovateľov aj nepriateľov. Stojí vo vojne svetla a temnoty skutočne na správnej strane? 

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite