Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Seriálové a filmové tipy: Podvod s kryptomenami, letecké nešťastie aj Richard Nixon

.bibiána Kristína Danitová .kultúra

Vianoce aj rozlúčku s rokom 2023 máme za sebou. Začiatok nového roku sa nesie v postupnom návrate do pracovného tempa. Platí to aj pre streamovacie služby, ktorých ponuka je na bode mrazu. Okrem tej od Netflixu. Max síce nepriniesol nové diela, no aspoň obohatil svoju ponuku.

Seriálové a filmové tipy: Podvod s kryptomenami, letecké nešťastie aj Richard Nixon YouTube Kryptotunel

Netflix

druhýkrát ma neoklameš – 1. január

Maya Sternová práve ovdovela. Keď jedného dňa sleduje dcéru prostredníctvom kamery v detskej izbe, uvidí tam s ňou mŕtveho manžela. Je to naozaj on alebo sa s ňou zahráva jej vlastná myseľ? Jej neter a synovec sa zatiaľ snažia odhaliť, ako skutočne zomrela ich matka. Je možné, že úmrtia spolu súvisia?

Britský osemdielny seriál je adaptáciou rovnomenného románu Harlana Cobena z roku 2016. Scenár vytvoril Danny Brocklehurst. Ústredné postavy príbehu stvárnili Michelle Keegan, Richard Armitage, Adeel Akhtar, Emmett J. Scanlan a Joanna Lumley.

kryptotunel – 1. január

Ray Trapani vždy túžil byť zločincom. V roku 2017 dostal príležitosť splniť si tento sen. Vďačil za to rozmachu kryptomien. Rozhodol sa využiť narušenie trhu s nimi a urobiť z nich vlastnú zlatú baňu, ktorou by financoval svoj luxusný životný štýl. Na uskutočnenie svojho plánu však potreboval niekoho, kto by vymyslel jeho technickú stránku. Čo sa mu podarilo a na čo nakoniec doplatil?

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite