Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Seriálové a filmové tipy: Barbie, nový Indiana Jones aj posledné časti Koruny

.bibiána Kristína Danitová .kultúra

Streamovacie služby priniesli v tento predsviatočný týždeň najmä známe hity. Prinášajú aj novinku v podobe rodinnej komédie. Zároveň sa s novými príhodami vracia aj známa rodina zo Springfieldu.

Seriálové a filmové tipy: Barbie, nový Indiana Jones aj posledné časti Koruny unsplash

Netflix

koruna, 6. séria, 2. časť – 14. december 

Princovia William aj Harry postupne vyrastajú pred očami verejnosti. Sledujeme ich nástup na vysokú školu aj začiatok vzťahu najstaršieho z bratov s Kate Middletonovou. Kráľovná Alžbeta II. čelí ďalším osobným aj panovníckym výzvam vrátane toho, kto po nej zasadne na trón.

Obľúbený dramatický seriál založený na skutočných udalostiach britskej monarchie sa definitíve končí. Hlavným scenáristom je Peter Morgan. Hlavné postavy stvárňujú Imelda Staunton, Jonathan Pryce, Dominic West, Elizabeth Debicki, Olivia Williams, Ed McVey a Meg Bellamy.

Max

barbie – 15. december 

Barbie žije v Barbie Lande, utopistickom svete. Keď sa jedného dňa zobudí do nedokonalého sveta, čaká ju stret s realitou. Aby zistila, prečo trpí existenčnou krízou, vydáva sa do skutočného sveta s cieľom získať svoj bezstarostný život späť. Na ceste ju sprevádza aj Ken. Podarí sa im napraviť svoj svet alebo si ich získa skutočný svet so všetkými výhodami aj nevýhodami? 

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite