Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

.týždeň vo filme: Pokračovanie Perinbaby, drsné Vianoce aj triler bez Mela Gibsona

.juraj Malíček .rado Macko .martin Papšo .kultúra

Strácate sa v ponuke nových filmov? Nezúfajte a nechajte si poradiť našimi odborníkmi, ktorí majú filmy v malíčku. Martin Papšo a Juraj Malíček v novej časti relácie .týždeň vo filme preberajú napríklad aj pokračovanie Perinbaby, drsnú vianočnú komédiu o agresívnych trpaslíkoch či triler, kde je prítomný Mel GIbson, aj keď sa tam vôbec nevyskytuje.

VOLUME 1 (premiéry 7. decembra)

Perinbaba a dva svety (réžia: Juraj Jakubisko)

Pokračovanie populárnej rozprávky Juraja Jakubiska. Hlavným hrdinom je Lukáš (syn Jakuba a Alžbetky), ktorý sa vyberie do sveta na skusy. Pomáha mu Perinbaba a škodí Zubatá.

Dcéra divočiny (Marsh King´s Daughter, réžia: Neil Burger)

Napínavý triler o mladej žene, ktorú vychovával tyranský otec v divočine, skončil vo väzení a teraz ohrozuje jej rodinu.

Šťastné a krvavé (There's Something in the Barn, réžia: Magnus Martens)

Horor pod vianočným stromčekom nemôže chýbať. Tento ale bude najmä komediálny. Americká rodina podobná Griswoldovcom sa vyberie na dovolenku do Nórska, aby ich tam prenasledovali agresívni škriatkovia (alebo sú to ruskí trollovia?).

Ak si predplatíte digitálne predplatné alebo tlačený .týždeň na ďalší rok, pomôžete nám prežiť a robiť to, čo vieme. Vopred ďakujeme.

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.juraj Malíček .rado Macko .martin Papšo .kultúra
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite