Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

AMO žije a je ako víno aj káva

.marian Jaslovský .kultúra

Skupina AMO skončila v roku 2016, vyzeralo to tak, že navždy. Lídri, raperi/producenti Moe a Opak to skúšali so svojimi projektmi - Moe mal formáciu Solid Move a Opak vystupoval pod svojim menom. Boli to kvalitné aj zaujímavé veci, ale prišla pandémia a, ako sa vraví, spadla reťaz.

AMO žije a je ako víno aj káva

už dlhšie sa šepkalo, že AMO chystá nezáväzný come back v pôvodnej zostave s DJom Viktorom Hazardom a nakoniec ho aj ohlásili - pozri aj rozhovor pre .týždeň.

Po vystúpení na Uprisingu prišlo na avizovaný veľký „výročný“ koncert s hosťami, o ktorých kapela taktne pomlčala. O to väčšie bolo prekvapenie, kto všetko prišiel.

„Bratislava neni ako víno neni ako káva, neočarí, neprebudí ťa“, rapuje sa v najznámejšom hite AMO Bratislava. Ich koncert 24. novembra v MMC mal opačné účinky – očaril, prebudil a ešte k tomu dojal a všemožne vybudil. Fanúšikovia AMO starnú spolu s kapelou a je to tak dobre. Je to verné, pozorné publikum. Pôsobilo to ako maturitná stretávka po 20 rokoch, lenže máloktorá stretávka má takú búrlivú atmosféru a máloktorá trieda toľko spolužiakov – MMC bolo naplnené do posledného miesta.

Za všetko hovorí aj pohľad do publika.Za všetko hovorí aj pohľad do publika.

Večer otvorilo poctivým wutangovským oldschool hip-hopom legenda Gramo Rokkaz. (Decko, Danosť, Tono S. a Rebel a DJ LKama), ktorí sa vyparili ako tím zo scény približne v tom čase ako AMO, čiže návrat to bol veľmi žiadaný a žiadostivo prijatý.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite