Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Seriálové a filmové tipy: Pán času, Squid Game aj hudobník Little Richard

.bibiána Kristína Danitová .kultúra

Tento týždeň priniesli streamovacie služby novinky, pri ktorých môžete stráviť príjemné víkendové chvíle. Je len na vás, či si vyberiete príbeh o dievčati obvinenom z vraždy, reality šou inšpirovanú populárnym seriálom či cestovanie v čase.

Seriálové a filmové tipy: Pán času, Squid Game aj hudobník Little Richard YouTube

Netflix

squid Game: Výzva – 22. november

Súťažiaci stoja v aréne pripravení bojovať o štyri a pol milióna dolárov. Ich prvou úlohou je prejsť arénou bez toho, aby ich chytilo robotické dievča. Kto z nich zvládne všetky neľahké úlohy? Britská súťažná reality šou je založená na populárnom juhokórejskom seriáli Squid Game, ktorý je u nás aj v Česku známy aj pod názvom Hra na oliheň

skoro normálna rodina – 24. november

Sandellovci na pohľad vyzerajú ako dokonalá rodina žijúca vo vilovej štvrti v Lunde. Farár Adam s právničkou Ulrikou vychovávajú devätnásťročnú dcéru Stellu. Keď ju polícia obviní z vraždy podnikateľa, jej rodičia sú zničení. Vynárajú sa pred nimi otázky, na ktoré nemajú odpovede. Poznajú skutočne svoju dcéru a seba navzájom? Napriek tomu sú rozhodnutí urobiť čokoľvek, aby dcére pomohli.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite