Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Seriálové a filmové tipy: Kingov Strašiak, Lekcie chémie aj čaro dabovaných filmov

.bibiána Kristína Danitová .kultúra

Tohtotýždňová ponuka vás zoberie do sveta fantázie, ale aj faktov. Dojme vás, no zároveň vás vystraší. Dokonca v nej nájdete adaptácie diel dvoch literárnych velikánov – Edgara Allana Poa a Stephena Kinga.

Seriálové a filmové tipy: Kingov Strašiak, Lekcie chémie aj čaro dabovaných filmov Freepik.com

Netflix

husté mraky: Vzostup a pád firmy Juul – 11. október

Dokumentárna miniséria režiséra R.J. Cutlera sa zaoberá firmou Juul, ktorá chcela konkurovať veľkým tabakovým spoločnostiam alternatívou ku klasickým cigaretám – vaporizérmi. Ich produkt sa síce dočkal požadovaného úspechu, no čoskoro sa naňho začala valiť kritika, ktorá dospela do bodu, že vláda zakázala spoločnosti predaj ich výrobkov v USA. Ako je možné, že rozmach fajčenia zapríčinil neslávny koniec elektronickým cigaretám značky Juul?

 bola raz jedna hviezda – 11. október

Dramatická biografická snímka je poctou naživo dabovaným filmom. Prostredníctvom príbehu skupiny dabérov objavíme čaro takýchto premietaní a na pozadí toho sledujeme snahu hlavných postáv bojovať s problémami, robiť zásadné rozhodnutia a nevzdávať sa svojich snov. Réžie sa ujal Nonzee Nimibutr. Hrajú Darina Boonchu, Nat Sakdatorn a Sonny Chatwiriyachai 

 pád domu Usherovcov – 12. október

Súrodenci Roderick a Madeline Usherovci vybudovali mocné farmaceutické impérium. Staré tajomstvá sa začnú predierať na povrch, keď im pred očami začnú za zvláštnych okolností zomierať dediči. Za ich smrťou stojí záhadná žena z ich minulosti. Podarí sa im ju zastaviť, kým po ich rodine nezostane len prázdne rodinné sídlo bez živej duše?

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite