Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Seriálové a filmové tipy: Mimozemská invázia, Sexuálna výchova aj Praha

.bibiána Kristína Danitová .kultúra

Tento týždeň praje ponuka streamovacích služieb najmä milovníkom romantiky. Na svoje si ale prídu aj fanúšikovia dokumentov, či už zo sveta módy, alebo prírody.

Seriálové a filmové tipy: Mimozemská invázia, Sexuálna výchova aj Praha freepik/Freepik.com

Netflix

planéta Praha – 20. september

Za dokumentom o stovežatej Prahe stojí režisér Jan Hošek. S kameramanom Jiřím Petrem vás zoberú na nezvyčajnú prehliadku českej metropoly, kde hlavnou hviezdou nebudú pamiatky, ale príroda. S rozprávačmi Jiřím Macháčkem a Richardom Stankem odhalíte, ako sa žije zvieratám v tomto krásnom meste. Napríklad aj to, ako sa tam dostali muflóny.

sexuálna výchova, 4. séria – 21. september

Príbeh Otisa, ktorý rozbehol na strednej škole tajnú sexuálnu poradňu, pokračuje. On i jeho kamaráti nastupujú na novú školu, kde budú čeliť novým výzvam. Na Otisa čaká konkurencia, ktorá radí študentom v oblasti ich sexuality. Zároveň sa s Meave snažia udržiavať vzťah na diaľku. Eric a Adam prekonávajú rozchod. Jean sa vyrovnáva s nástrahami materstva. Podarí sa im popasovať sa s problémami alebo ich čaká jedno z najťažších období ich životov?

Britský komediálno-dramatický seriál vytvorila scenáristka Laurie Nunn. V záverečnej sérii populárneho seriálu si zahrajú Asa Butterfield, Gillian Anderson, Emma Mackey, Ncuti Gatwa, Connor Swindells a Mimi Keene.

Max

young Love – 21. september

Angela a Stephen sú mladí rodičia, ktorí sa snažia zladiť prácu, rodinu a čas pre seba. Popritom sa snažia kreatívnym spôsobom riešiť každodenné problémy, výchovu dcéry Zuri a fungovanie vo veľkej rodine bez toho, aby si prestali užívať život.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite