Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Komentár Petra Zajaca: Predvolebná turistika

.peter Zajac .komentáre .komentár týždňa

Z veľkého spájania neostalo nič, len akási vnútropodniková turistika a niekoľko mizerných zákonov, ktoré prijal rozgurážený parlament. Poslanci si prišli na svoje. Konečne zavládla masová ľudová tvorivosť.

krepčilo sa, ujúkalo, novielky sa pripájali k možným aj nemožným zákonom a pri všetkých tých prijatých nezmysloch sa poslanci vyhovárali, že nevedeli, čo činia, v čom vynikol najmä slovutný predseda Ústavnoprávneho výboru Vetrák, ktorý nám oznámil, že ten nezmysel, čo pripravil a ostatní prijali, rád zase zmení

Vznikli naozaj zvláštne patvary, ktoré politické prostredie celkom iste nezlepšili. Možno vznikne trojkoalícia OĽaNO, KÚ, Za ľudí, ale čo je to za trojkoalíciu s roztrúsenou Veronikou Remišovou, bývalou favoritkou Andreja Kisku a dnešným kolom v plote, ktorý už nebude voliť ani ten Kiska. Zaľudia však prispeli svojou hrivnou do dejín slovenskej demokracie: Andrea Letanovská, takto MUDr, aj PhD., Kollár (Miro), Juraj Šeliga, Janka Žitňanská sa pridružili k Demokratom, Mária Kolíková a ďalší k Saske, Tomáš Valášek k Progresívnemu Slovensku.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite