Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Slavomíra Henčeková: Kým sme sa spájali

.slavomíra Henčeková .komentáre .názor

Trend spájania očividne pokračuje. Navonok to vyzerá ľúbivo – držme spolu, buďme jednotní, len spolu to dokážeme, ani hádať sa (už) nebudeme. Ako je to v skutočnosti a čo sa deje, kým sa niektorí spájajú?

strana Demokrati sa nakoniec predsa len s niekým spojila, a to s platformou, o ktorej existencii sme sa dozvedeli len nedávno – z príliš veľkého počtu bilbordov po celej krajine s názvom „Dobrý deň, Slovensko“. Pôvodne som si myslela, že s politickou stranou, ale nech pozerám do Registra politických strán a hnutí, ako pozerám, takúto politickú stranu tam nevidím. V skutočnosti tak nepôjde o spojenie politických strán, ale o pribratie štyroch ľudí z platformy Dobrý deň, Slovensko na kandidátku Demokratov. 

Konkrétne pôjde o podnikateľov Jána Šubáka, Jozefa Sýkoru, advokáta Martina Javorčeka a profesora Žilinskej univerzity Karola Achimského. Poverený premiér a predseda Demokratov Eduard Heger na tlačovej konferencii povedal, že „demokratov nikdy nie je dosť“. Samozrejme, hlavne tých, ktorí vám poskytnú značné množstvo bilbordov.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite