Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Slavomíra Henčeková: Za rokom 2022

.slavomíra Henčeková .komentáre .názor

Rok 2022 je ta tam, sviatky, žiaľ, tiež, vraciame sa späť do reality, a to aj tej politickej a spoločenskej. Pozrime sa letom svetom, čo nám priniesol rok 2022 a ako vstupujeme do roku 2023.

z politického a spoločenského hľadiska mi veru nie je za rokom 2022 smutno. Covidové problémy, ktoré sme ešte na začiatku roka intenzívne riešili, vystriedala už vo februári vojna na Ukrajine. A práve tá najvýraznejšie a najnegatívnejšie poznačila celý rok 2022 a prehupla sa, žiaľ, aj do roku 2023. Ak by som mala do roka 2023 mať len jedno želanie, bol by to mier na Ukrajine a spravodlivý trest pre jeho narušiteľov. 

Všeličo sa stalo v roku 2022 – dobré aj zlé, aj oboje naraz. Napríklad Ľubošovi Blahovi súd zakázal nazývať pani prezidentku americkou agentkou a zrušili mu aj profily na Facebooku. To boli dobré správy, akurát že v ohováraní pani prezidentky pokračujú Robert Fico a spol. a Blaha sa presťahoval na Telegram. Konšpirátora, ktorý si hovorí doxer, Dana Bombica zatkli a o pár dní ho čaká súd.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite