Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Peter Zajac: Čokoládoví zajačikovia

.peter Zajac .komentáre .komentár týždňa

Pre mňa nebolo najvýznamnejšou správou týždňa zotrvanie Igora Matoviča vo funkcii ministra financií, ale rozhodnutie Ivana Korčoka neprijať post lídra SaS do parlamentných volieb.

richard Sulík správne pochopil, že jeho politický potenciál sa vyčerpal a „klinč“ s Igorom Matovičom neničí len OĽaNO, ale aj SaS. Preto tá ponuka Ivanovi Korčokovi, ktorého volebný potenciál je otvorený, pričom on je politicky dospelý medzi výrastkami. 

Richard Sulík má vlastne smolu. Myslí to dobre, ale raz má predzápal a inokedy pozápal. Až dodatočná intuícia mu – keď už bolo neskoro – napovedala, že Matoviča nestačí odvolať len z funkcie predsedu vlády, ale musí odísť z vlády, lebo kam vkročí, tam tráva nerastie. Dnes ako minister financií narába so štátnymi financiami ako s vlastnými a ešte pritom oplzlo všetkým naokolo nadáva. V bežnom obchodovaní sa tomu hovorí krádež, pri štátnych financiách bohvie, možno sprenevera.

Činí sa aj Klub osamelých sŕdc seržanta Ivana Šimka.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite