Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Kto sa to pohyboval v blízkosti ministra Vlčana a premiéra Hegera?

.patrik Magdoško .komentáre

Po dvoch rokoch sa otvorili brány výstaviska Agrokomplex Nitra. Tak, ako to už býva zvykom, prišli ho otvoriť vládni predstavitelia. Po ploche výstaviska sa tak špacírovali nielen premiér a minister pôdohospodárstva, ale aj zástupcovia najrôznejších stavovských organizácií.

čuduj sa svete, na FB stránke ministerstva sa objavila zaujímavá fotografia. V premiérovej a ministrovej blízkosti sa objavil bývalý štátny tajomník Milan Kyseľ. 

V poľnohospodárskych kruhoch a v širokej verejnosti  sa „preslávil“ tým, že si svojej firme ako štátny tajomník pridelil 4500 eurovú dotáciu na jedno ,,zlaté“ prasiatko. Po tom, ako sme o tom na stránke .týždňa napísali, musel sa z kresla štátneho tajomníka ministerstva pôdohospodárstva porúčať. Do vyšetrovania tejto kauzy sa však akosi nikomu nechce. Trestné oznámenie, ktoré autor článku podal na GP bolo presmerované na NAKA. Polícia si našla na vypočutie oznamovateľa čas až skoro po piatich mesiacoch. Odvtedy, teda od mája do dnešných dní prípad sladko spí v niektorom „šuflíku“ vyšetrovateľa. 

Na podnet na Úrad vlády Slovenskej republiky, aby sa prípadom zaoberali prišla odpoveď, že ho posúvajú na NKÚ. Majiteľ „Zlatého prasaťa“ však môže spokojne spávať.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite