Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Akcia .týždňa: Presvedč jedného nevoliča

Slavomíra Henčeková: Rozpustený a vypustený

.slavomíra Henčeková .komentáre .názor

Generálny prokurátor zase raz nikoho neprekvapil tým, že nehodlá podať návrh na rozpustenie ĽSNS. Neprekvapilo to ani poslancov ĽSNS, ktorí ho volili. A už vôbec to neprekvapilo tých, ktorí pred jeho voľbou včas varovali.

„Tak pán inšpektor, ako sa darí tomu nášmu chlapcovi?"

„V šanónoch a kartotéke je dobrý, príprava podkladov chválitebný, upratovanie kancelárie uspokojivý. Potreboval by trochu pridať v úsudku, tam je to slabšie. Tiež pelendrek mu veľmi nejde …

Návrhom na rozpustenie ĽSNS sme sa v úzkej parlamentnej skupine začali zaoberať veľmi rýchlo po voľbách. V pandémii sa totiž ukázalo, aký veľký vplyv mali práve poslanci a ďalší členovia a sympatizanti ĽSNS na to, že sa nám tú pandémiu akosi nedarilo zvládať, za to sme však boli medzi špičkou v šírení a hltaní dezinformácií. Keďže sa skoro ukázalo, že odpaľovať trestné oznámenia za podnecovanie a šírenie poplašnej správy nemá medzi našimi orgánmi činnými v trestnom konaní veľkú šancu na úspech, začali sme zhromažďovať podklady na spracovanie podnetu na rozpustenie ĽSNS. 

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite