Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Slavomíra Henčeková: Povinnosť brániť sa

.slavomíra Henčeková .komentáre .názor

Posledné dni som trávila príliš veľa času nad videami, reláciami a statusmi niektorých našich spoluobčanov, ktoré sú ťažko opísateľné. Majú spoločné to, že sa v nich vyskytujú ódy na Putina a Rusov, nadávky, obzvlášť na pani prezidentku, a neskutočné nezmysly, pri ktorých človek nevie, či sa smiať alebo plakať. Viem len, že by sme to nemali nechať tak a mali by sme sa brániť.

vyhlasujú o sebe, že oni sú ti jediní a praví mierotvorcovia. Len tie ich reči o mieri sú v spŕške nadávok, hnusu, agresie, zlosti a klamstiev asi tak uveriteľné ako nafukovacie holubice v rukách smerákov. Plejáda indivíduí šíriacich to je skutočne široká. Začína sa to niekde pri Občianskom tribunále, čo je partička zúfalých, pomätených a skrachovaných ľudí, ktorí vyhlásili v pohode už aj vlastný štát a ktorí sú aj vďaka Ovčianskemu tribunálu skôr skupinkou stand-up komikov. 

Mimochodom, výborná práca! Pokračuje to ďalšími, ktorí sú menej aktívni v teréne, ale o to viac na sociálnych sieťach, hlavne VKontakte a Telegram, u ktorých sa kombinuje slaboduchosť vlastná členom Občianskeho tribunálu so zištnými motívmi, ktoré sa niekedy stretnú aj s ponukou. Ako príklad slaboduchosti uvádzam príklad, ako jeden z nich tvrdil, že je indigové dieťa a následne čosi splietal o chemtrails a o biologických zbraniach, ktoré sú navádzané presne na tých, ktorí sa dávali „špajlovať“, čiže testovať na covid-19, kde im podľa neho odoberali DNA na vývoj biologických zbraní. 

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite