Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Akcia .týždňa: Presvedč jedného nevoliča

Komentár Juraja Petroviča: Slovenský Taliban

.juraj Petrovič .komentáre

V slovenskom parlamente už boli predložené najrôznejšie návrhy na zmenu ústavy, ktoré nemajú s deklarovanou sekulárnosťou nášho štátu v tej istej ústave vôbec nič spoločné. Niektoré z nich boli aj schválené, dokonca veľkou parlamentnou väčšinou. To, že pri tom hlasujúci poslanci zrejme porušili svoj sľub, v ktorom sa zaväzujú dodržiavať Ústavu, je pre slovenskú politickú scénu a voličov bohužiaľ len drobný detail.

návrh na zmenu ústavy, ktorého cieľom má byť zabetónovanie manželstva ako zväzku muža a ženy a ústavný zákaz zmeny pohlavia je ale skutočne niečo. Slovenskí fašisti sa tentokrát naozaj prekonali a dovolili nám nazrieť do svojho mentálneho sveta. Teda, skôr by sa to dalo nazvať mentálnou žumpou. 

Pod zámienkou údajnej ochrany rodinných hodnôt a ochrany spoločnosti pred domnelým nárastom zvráteností a liberálov, ktorí sa vedome a úmyselne snažia rozkladať tradičnú rodinu, predložili návrh zmeny ústavy a dôvodovú správu, ktorá, ak by nespadala pod imunitu, by bola dôvodom na okamžité trestné stíhanie. 

Celý návrh, ale najmä jeho dôvodová správa sú tak neuveriteľnou znôškou homofóbnych konšpiračných bludov, nenávistných a nenávisť vyvolávajúcich hlúpostí, či kvázi kresťanských dogiem, že slušnému človeku musí byť po prečítaní tohto výplodu fyzicky zle. 

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite