Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Slavomíra Henčeková: Rozprávky starej matere

.slavomíra Henčeková .komentáre .názor

Kde bolo, tam bolo, bola jedna krajinka v strede Európy, ktorá sa volala Slovensko. A v tej krajinke si ľudkovia zvolili svojich zástupcov, aby ich reprezentovali. A niektorí z týchto zástupcov sa po voľbách spojili a vytvorili koalíciu a vládu. A tak nám teraz vládnu, a to aj tým, ktorí ich nevolili. A všetkým každý deň rozprávajú rozprávky starej matere.

čo deň, to nová rozprávka. Obávam sa, že nakoniec dospejú až k rozprávkam tisíc a jednej noci. Najaktuálnejšou je tá o neposlušnom semafore, ktorý sa drzo postavil do cesty úplne triezvemu podpredsedovi parlamentu. Vôbec z miesta nehody neušiel, len odišiel, nechal tam aj značku, ani len nevystúpil z auta, ale rovno si to namieril domov, aby sa samoošetril, pričom olej mu tiekol prúdom rovno na vozovku. 

Veď so stĺpikom či semaforom bude ťažko spisovať poistnú udalosť, nie? A vraj nikoho neohrozil, hoci okolo išla električka, ktorej kamera to zachytila. Asi nejaká novinka a naše električky nemajú ani šoféra, ani pasažierov. No a na to, že sa zranil a sám sa ošetroval, si spomenul až o pár dní, lebo najprv hovoril, že sa mu vôbec nič nestalo. 

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite