Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Slavomíra Henčeková: Nebudem písať

.slavomíra Henčeková .komentáre .názor

Priznám sa, že sa mi tento týždeň akosi ťažko vymýšľa, o čom písať. Niežeby sa toho dosť nedialo, veď internet a sociálne siete sú plné správ o všeličom, voľby sa blížia, ale mám na to svoje dôvody, pre ktoré o tom nebudem písať.

v prvom rade nebudem písať o človeku, ktorý je, dovolím si tvrdiť, z veľkej časti zodpovedný za to, že demokraticky zmýšľajúci volič stratil za tri a pol roka nádej, že tu môže vládnuť demokratické zoskupenie strán. Nebudem písať o niekom, kto do politiky dotiahol Romanu Tabák, Györgyho Gyimesiho a ďalšie „osobnosti“. Nebudem písať o človeku, ktorý urobil z politiky cirkus – aj to treťotriedny. A hlavne nebudem písať o niekom, kto je závislý od pozornosti, a nedám mu tak presne to, po čom tak chorobne zúfalo túži. Ak by som vám mohla skromne niečo odporučiť, tak by to bolo to, aby ste urobili to isté.

V tejto súvislosti nebudem písať ani o politickej nekultúre, ku ktorej sme sa postupne dopracovali. Jednak som už o tom niekoľkokrát písala a jednak je to také úbohé, že si to už ani nezaslúži komentár.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite