Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Vyšehradská štvorka volá po férovom rozdelení prostriedkov na obnovu

.sita .ekonomika

Krajiny Vyšehradskej štvorky plne podporujú snahu o eliminovanie dopadov koronakrízy na ekonomiku Európskej únie a sú otvorené o tejto téme rokovať, ale ako rovnoprávne členské štáty.

Vyšehradská štvorka volá po férovom rozdelení prostriedkov na obnovu SITA/Úrad vlády SR Predseda vlády SR Igor Matovič, predseda vlády Poľska Mateusz Morawiecki, predseda vlády Česka Andrej Babiš a predseda vlády Maďarska Viktor Orbán na spoločnej fotografii počas stretnutia premiérov krajín Vyšehradskej štvorky na zámku Lednice.

krajiny Vyšehradskej štvorky plne podporujú snahu o eliminovanie dopadov koronakrízy na ekonomiku Európskej únie a sú otvorené o tejto téme rokovať, ale ako rovnoprávne členské štáty. Zhodli sa na tom premiéri krajín V4 na stretnutí na zámku Lednice v Českej republike. „Potrebujeme cítiť viac dôvery, slobody a spravodlivosti pri rozdeľovaní prostriedkov," uviedol v tejto súvislosti predseda vlády SR Igor Matovič. Zároveň by podľa neho privítali aj viac času na čerpanie, aby dokázali zdroje správne nasmerovať a využiť.

 
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite