Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Akcia .týždňa: Presvedč jedného nevoliča

Eurofondy bude riadiť nové ministerstvo

.redakcia .ekonomika

Ministerstvo bude riadiť všetky finančné prostriedky z fondov EÚ, ale aj peniaze z nórskeho aj švajčiarskeho finančného mechanizmu. Kontrolovať to bude ÚVO.

Eurofondy bude riadiť nové ministerstvo SITA/Úrad vlády SR

úrad podpredsedu vlády pre investície a informatizáciu SR sa pretransformuje na Ministerstvo investícií, regionálneho rozvoja a informatizácie SR. To bude riadiť všetky finančné prostriedky z fondov EÚ, ale aj peniaze z nórskeho aj švajčiarskeho finančného mechanizmu. V novom programovom období 2021 - 2027 bude toto ministerstvo riadiacim orgánom pre jediný operačný program Slovensko a programy cezhraničnej spolupráce SR - Rakúsko a SR – ČR. Vyplýva to z programového vyhlásenia vlády, ktoré v nedeľu schválil kabinet premiéra Igora Matoviča.

 Nový kabinet sprísni podmienky vo výzvach pre čerpanie Európskych štrukturálnych a investičných fondov (EŠIF) firmám a osobám, ktoré čelia obvineniu z vybraných správnych a trestných deliktov.

 
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov TASR je bez predchádzajúceho písomného súhlasu TASR porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite