Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Proti mestu Košice sa začalo exekučné konanie, magistrát chce podať návrh na jeho zastavenie

.redakcia .ekonomika

Proti mestu Košice sa 1. júla začalo exekučné konanie, súvisí so sporom s parkovacou firmou EEI. Magistrát to potvrdil s tým, že podá návrh na zastavenie exekúcie.

Proti mestu Košice sa začalo exekučné konanie, magistrát chce podať návrh na jeho zastavenie SITA/Ivan Fleischer Zľava: Poslanec a splnomocnenec pre parkovanie Henrich Burdiga, primátor Košíc Jaroslav Polaček a poverený náčelník mestskej polície Ladislav Suchý počas tlačovej besedy.

exekútor podľa informácií TASR okrem výzvy na uhradenie trov mestu Košice zakazuje, aby nakladalo so svojím majetkom, ktorý podlieha exekúcii. Zároveň mu napríklad prikazuje poskytovať súčinnosť pri prevádzkovaní verejných platených parkovísk a výbere parkovného v zmysle nájomnej zmluvy s EEI a jej dodatkov, ktorú uzatvorili v roku 2012, a to do jej skončenia alebo právoplatnosti prípadného súdneho rozhodnutia, ktoré by konštatovalo jej neplatnosť. Tiež mu prikazuje, aby sa zdržalo konania, ktoré by spoločnosti EEI zabránilo alebo sťažilo výber parkovného a ohrozilo základný  ekonomický model fungovania parkovacieho systému v zmysle uvedenej zmluvy.

 
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov TASR je bez predchádzajúceho písomného súhlasu TASR porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite