Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Kuchyňa musí fungovať ako armáda, ktorá má jasný cieľ (podcast)

.dominik Harman .martina Bolibruchová .ekonomika

Hosťom v druhej epizóde nového podcastu Nie tak rýchlo bol podnikateľ Oto Kóňa. Nie tak rýchlo je náš prvý long form podcast, ktorý je zameraný na biznis a podnikateľské prostredie a príbehy ľudí v ňom.

Kuchyňa musí fungovať ako armáda, ktorá má jasný cieľ (podcast) Kristiana Kóňa

je o tých, ktorí sú zaujímaví nielen veľkými úspechmi, ale aj svojou vytrvalosťou a pevnými hodnotami.

Druhá epizóda je pre každého, komu aspoň raz napadlo otvoriť si vlastnú kaviareň či foodtruck. Je slovenské gastro poctivé aj inde, ako na tanieri? Koľko stojí otvoriť si podnik? Vyjde Otovi každá prevádzka, do ktorej sa pustí? 

Prajeme vám zmysluplné počúvanie.

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia
.neprehliadnite