Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Čo cítim po piatich rokoch?

.hedviga Malinová-Žáková .časopis .týždeň doma

Určite už necítim tú neskutočnú, nekonečnú a skľučujúcu beznádej, ako to bolo v čase po útoku, keď som bola vystavená sústavnému ataku zo strany médií a čelných predstaviteľov štátnej moci.

Pri po ohliadnutí sa za uplynulými piatimi rokmi cítim, naopak, veľkú podporu ľudí, ktorých fakty a argumenty presvedčili a zmenili ich pohľad na môj prípad, ovenčený klamstvami a polopravdami. Tie  im predtým intenzívne  podsúvali infikované médiá bažiace po senzácii. Som vďačná ľudom, ktorí sa ma zastali. Cítim vďačnosť a zaviazanosť skvelým ľuďom, a sú to predovšetkým JUDr. Kvasnica, MUDr. Hašto, Eugen Korda, Štefan Hríb, Marika Vrabcová, za ich postoj a boj za spravodlivosť. Všetci tak robili pod hrozbou represie zo strany štátnej mašinérie, čo sa nakoniec aj naplnilo.
 Po piatich rokoch cítim neopísateľnú lásku k mojim dvom deťom, manželovi, rodičom, ktorí si to celé odtrpeli so mnou. Cítim, že môj život je plnohodnotný, nikým a ničím neobmedzovaný, plný lásky a šťastia. 
Na záver si neodpustím odkaz pre ľudí, ktorí ma podporujú, ale aj pre ľudí, ktorí mi ubližujú. Chcem aby ste vedeli, že sa nevzdám boja za pravdu a očistenie svojho mena. Pravda je silná! To CÍTIM!
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite