Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Vladimír Weiss, st.: Videl som len hotel a ihrisko

.časopis .lifestyle

Šéftréner futbalovej reprezentácie SR Vladimír Weiss hovorí, že šport je jeho celoživotná láska aj profesia. Dnes je však jeho práca iná, ako keď pôsobil na klubovej úrovni, viac úradnícka, chýba mu ihrisko.

Nerád prehrávam
Štvorhra, to je teraz jediný pohyb a relax, kde sa trošku vypotím. Je to iný pohyb, ako keď som bol aktívny hráč, ale zato s dobrými kamarátmi. Sú lepší hráči, ako ja, stále prehrávam. Nerád.

S priateľmi chutí všetko
Mám rád všetko, čo je dobré. V prvom rade dobrých priateľov, ktorí sa dajú zrátať na prstoch jednej ruky. S nimi mi chutí aj dobré červené víno, aj dobré jedlo, aj dobrá cigareta. Milujem kura, môžem ho jesť dvakrát denne a sedemkrát do týždňa. Nevarím, ale rád sa hrám so šalátmi. Dám tam všetko, čo mám v chladničke, viem to dobre ochutiť, v tom som celkom dobrý.

Hodinky sú moja slabosť
Mám pár kúskov, ktoré mám rád, ale tieto breitlingy nosím aj pre šťastie. Pred pár rokmi mi ich dal na Vianoce dobrý priateľ a odkedy ich mám na ruke, získali sme s Artmediou titul majstra republiky, slovenský pohár, postúpili sme na majstrovstvá sveta. Nedávam ich dole z ruky. Elegantné a športové, sú výkonné, aj čo sa týka mojej profesie, je na nich prakticky všetko.

Ženu obliekam ja
Mám takú mániu, že idem kupovať darčeky aj bezdôvodne, nemusí mať nikto narodeniny alebo sviatok. Až to niekedy preháňam. Rád robím radosť priateľom, manželke. Myslím, že sa triafam do ich vkusu. Moju ženu obliekam prakticky ja. Viem presne jej miery.  Keď mám dobrú náladu, vyberiem sa do mesta a keď vidím peknú vec, tak ju kúpim. V Bratislave teraz kúpite všetko, čo chcete, niekedy tu je lepší výber ako vo Viedni alebo v Miláne. Naozaj.

Elán je slovenský Beatles
Keď som bol pubertiak, skúšal som hrať na gitare, učil som sa poctivo, ale otec ma z toho rýchlo vyviedol. Nemal som talent ani sluch, sme antihudobná rodina. Hudba je pre mňa dôležitá v aute, rád šoférujem. Keď chodím sledovať zápasy do Talianska, do Nemecka, idem radšej autom ako lietadlom. Je to niekedy kratšie, keď zrátate tie časy, prestupovať, dávať si dole topánky a opasky, to nenávidím. O hudbu sa mi stará syn, Vladko malý (pozn. red.: ročník 1989), on mi tam nahádže všeličo. Pred pol rokom som sa zoznámil bližšie s Elánistami, krstil som im posledné CD. Koncert v Nitre bol fantastický, sledoval som ho z pódia pri chalanoch, čo mixujú hudbu. Sú to majstri svojho remesla, spontánni, frajeri.

Mám rád históriu
Na matematiku som nikdy nebol, fyziku som nenávidel, ale dejiny, to áno. Mám rád historické filmy, dokumenty. V Ríme som bol niekoľkokrát ako tréner aj hráč, ale nikdy som nevidel Koloseum ani mesto. Videl som len hotel a ihrisko. Keď teraz chodím sledovať hráčov, všetci hrajú v zahraničí, mám konečne čas vnímať, že každé to mesto má svoje čaro, krásu, históriu. Bol som pozrieť nedávno Hamšíka v Ríme a bol som unesený. Z Kolosea aj z toho, ako v tom meste dýcha história.

Nakupujem Ilavského
Sveťo Ilavský je môj dobrý priateľ, jeho umenie ma vždy fascinovalo, mám niekoľko jeho obrazov a rád ich kupujem pre blízkych priateľov. Obrazy sú pekný dar, majú svoju hodnotu, dušu. Sveťo niekedy nestíha maľovať.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite