Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Akcia .týždňa: Presvedč jedného nevoliča

Ušami Michala Kaščáka

.michal Kaščák .časopis .osobnosti

Nastal najvyšší čas odhaliť pravdu. Prišlo sa nám na všetko, je to už aj na nete, zatĺkanie teda nikam nevedie. Krstným otcom je Ľuboš B. z Galanty, v našich kruhoch ho poznáme pod menom Šlapo.

Nastal najvyšší čas odhaliť pravdu. Prišlo sa nám na všetko, je to už aj na nete, zatĺkanie teda nikam nevedie. Krstným otcom je Ľuboš B. z Galanty, v našich kruhoch ho poznáme pod menom Šlapo.
V mladosti sa venoval baletu, preto najvážnejšie pokyny odovzdáva prostredníctvom tanečných výstupov na utajených seansách vysoko v horách. Šlapo je nemilosrdný presadzovateľ takzvanej Rafiho taktiky – najradšej by slovenskú indie mafiu transformoval podľa škandinávskeho kľúča na jednotlivé humppy, ktoré by potom akčnejšie manipulovali masívnym hudobným trhom slovenskej nezávislej hudobnej scény. Navrhovaná fúzia s Kartelom popu, gospelu a turbofolku Gemeru a Malohontu by potom mohla vniesť do stredoeurópskeho regiónu zmätok potrebný na presadzovanie veľkolepých Šlapových vízií.
Varovaním pre prípadných odporcov by mal byť už všeobecne známy fakt, že pri nedávnom prevzatí heavymetalovej Rodiny neváhal Šlapo odstrániť Paľa Drapáka z postu speváka skupiny Metalinda. A nielen to. Cez rôzne nadačné a neziskové organizácie napojené na Mossad a CIA dokázal presadiť, aby skupina Vandali odohrala v Stropkove už tretí koncert, pričom to nemá zjavne žiadnu logiku, ale zatriaslo to sebavedomím celej košicko-prešovskej Kamory. Navyše sa na koncertoch indie skupín začali objavovať popredné tváre filatelistického hnutia, čo zjavne dokazuje prepojenie celej scény s poskytovateľmi poštových služieb (pozn.: Šlapo bol videný už dvakrát na pošte v Šali!). Prostredníctvom dotácií z amerických a maďarských zdrojov prichádza k vytváraniu priepasti medzi poslucháčmi a tvorcami, čo umožňuje vypĺňať uvoľnený priestor  aktivitami, smerujúcimi k vymývaniu mozgov a demagógii najhrubšieho zrna. A kto riadi Šlapa? Skúste si len tak zo špásu vziať posledných 47 Hríbových editorialov, zoberte vždy prvé písmeno z každého riadka, skombinujte to s tretím písmenom od konca a budete veľmi prekvapení. Pišta-Nepišta, šéfredaktor-nešéfredaktor, ja sa pravdy nebojím. Stojí za mnou totiž samotný MIČUDA!
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite