Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Treba

.časopis .lifestyle

TREBA VIDIEŤ ženu v úlohe psa; TREBA POROVNAŤ dizajn ČSSR vs. NDR; TREBA ÍSŤ Slobodná Európa hrá Pakáreň; NETREBA ZMEŠKAŤ The Rolling Stones ani Nicka Cava; TREBA SA POZERAŤ V TELKE Frederick Forsyth o nemeckej kolektívnej vine;

TREBA VIDIEŤ
ženu v úlohe psa

„Podľa toho, ako môj pes stojí a tvári sa, myslím, že viem, čo si myslí, a myslím, že aj on vie, čo si myslím ja. Práve o tomto špeciálnom vzťahu človeka a psa je aj naše predstavenie,“ povedala nám v rozhovore pre rubriku Sedem cností a nerestí divadelná režisérka Soňa Ferancová o svojej najnovšej hre Sylvia v divadle Astorka. „Takmer všetci sme tam psičkári, najmä Vlado Černý, dramaturgička Andrea Dömeová, aj šepkárka Dáša. Hrajú v nej ešte Anička Šišková, Majo Labuda a Natália Puklušová.“ Pre chorobu Aničky Šiškovej bola premiéra preložená na 7. novembra. Najbližšie predstavenie je už vypredané, hrajú opäť o dva týždne 18. novembra.

TREBA POROVNAŤ
dizajn ČSSR vs. NDR

Výstava Farebná šeď – Buntes Grau ponúka v Slovenskom múzeu dizajnu do konca februára dva pohľady na dizajn ČSSR a NDR. Prísny kurátorský výber najlepšieho produktového dizajnu strieda komplexná inštalácia bežných vecí z domácnosti. Inštalácia vzorových izieb má hravý multimediálny rozmer a zároveň prepája náš dizajn s dizajnom z NDR, ktorý sa dal v Československu v 60.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite