Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Akcia .týždňa: Presvedč jedného nevoliča

Treba

.časopis .lifestyle

TREBA SA ZOZNÁMIŤ S novým Voices; TREBA ZAŽIŤ niečo skutočné; TREBA FANDIŤ majstrom elektronických športov; TREBA NOSIŤ dieťa v šatke; TREBA SA POZERAŤ V TELKE Originál remakom nenahradíš;

TREBA SA ZOZNÁMIŤ
S novým Voices

Počas rozhovoru pre rubriku Sedem cností a nerestí sme sa s riaditeľom Voices Ivanom Ježíkom rozprávali aj o presídlení do Trenčína, kde práve otvárajú nové priestory. „Bude to niečo medzi komunitným centrom a coworkingom,“ vysvetlil nám. „Cez deň tam budú profesionáli na voľnej nohe, poobede program pre bežných ľudí, vymýšľame si rôzne podujatia, chceme ľuďom ponúknuť, aby boli aktívni. Nebudeme robiť klasické otvorenie, namiesto toho robíme 30. septembra poobede niečo ako Deň otvorených dverí.“ Ak ste v Trenčíne alebo v blízkom okolí, Voices nájdete na novej zemepisnej adrese Sládkovičova 8 s vynoveným logom. Virtuálna adresa, kde nájdete informácie o aktivitách, sa nezmenila:voices.sk.

TREBA ZAŽIŤ
niečo skutočné

Druhý ročník Real Something Series je prehliadkou toho najzaujímavejšieho, čo sa deje na súčasnej scéne progresívnych gitarových kapiel. V bratislavskom priestore Fuga sa počas štyroch večerov postupne predstaví osem kapiel zo šiestich krajín: mladé britské talenty Chiyoda Ku a Memory of Elephants (27.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite