Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Akcia .týždňa: Presvedč jedného nevoliča

Treba

.časopis .lifestyle

TREBA VYSKÚŠAŤ aspoň raz Októberfest; TREBA PREZENTOVAŤ slovenské talenty; TREBA KONVERGOVAŤ ku komornej hudbe; TREBA PREŽIŤ VEĽKÝ Deň v Trnave; TREBA SA POZERAŤ V TELKE: Voskovec bez Wericha, zato s Henry Fondom

TREBA VYSKÚŠAŤ
aspoň raz Októberfest

V rozhovore pre rubriku Sedem cností a nerestí nám operný spevák Pavol Bršlík dal ako dobrý tip na výlet pivné slávnosti Oktoberfest v Mníchove. „Chcem to aspoň raz zažiť, aby som mohol povedať, že som tam bol. Dokonca som viackrát v čase ich konania v Mníchove bol, ale vždy som si nakoniec povedal, že pôjdem nabudúce, keď budem mať čas. Áno, mám rád pivo, bohužiaľ. Na hlasivky to určite neškodí, ale na brucho!“ Tento rok to Pavlovi Bršlíkovi, našťastie pre jeho brucho, zase nevyjde, pretože v čase konania 183. Oktoberfestu (17. 9. – 3. 10.) v Mníchove nebude. Ak sa tam chcete vybrať vy, všetky potrebné informácie nájdete tu: oktoberfest.de.

TREBA PREZENTOVAŤ
slovenské talenty

Projekt Flowers for Slovakia sa vracia s treťou putovnou kolekciou objektov s názvom Pass it on, ktorá prostredníctvom súčasného dizajnu rozpráva príbehy osobností, ktoré zmenili svoju éru.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite