Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

TREBA

.časopis .lifestyle

TREBA SI VYCHUTNAŤ Džez v záhrade, TREBA SA SMIAŤ na Kremnických gagoch, TREBA SI VYBRAŤ z dvoch rybárskych podujatí, TREBA ZAŽIŤ Hontiansku parádu, TREBA SA POZERAŤ V TELKE Za ženské práva v telenovele

TREBA SI VYCHUTNAŤ
Džez v záhrade

Rozhovor pre rubriku Sedem cností a nerestí s rektorom Bratislavskej univerzity BISLA Samuelom Abrahámom sme viedli v prekrásnej záhrade jeho školy. V nej sa už druhý rok konajú aj letné džezové koncerty, ktoré organizuje Slovenská bluesová spoločnosť. Kapely Alec Carter & Bluesraiders a Žalman Brother´s Band už svoje koncerty odohrali, tento pondelok je na programe Young Blood a o týždeň Frešo & Sojka & Soletky s prípadnými hosťami. Pri dátume 22. 8. 2016 treba zbystriť pozornosť, lebo v tento deň bude v záhrade aj vernisáž obrazov výtvarníkov Fera Guldana a Jozefa Tihányiho. Koncerty sa uskutočnia za každého počasia, začínajú sa o 17.00 hod., vstup na podujatia je voľný.

TREBA SA SMIAŤ
na Kremnických gagoch

Posledný augustový víkend bude patriť humoru a satire. Počas 36. Kremnických gagov uvidíte novinky zo slovenskej divadelnej zábavy v podaní Študia L+S, Divadla Gunagu, priateľov Kornela Földváriho a mnohých ďalších. Pod vedením prezidenta Akadémie humoru Mariána Labudu opäť udelia Trafenú hus, ale aj ceny Zlatý gunár za najlepšie počiny sezóny.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite