Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Ušami Michala Kaščáka

.michal Kaščák .časopis .osobnosti

Števo Kyjanica ma štve. Píše stĺpčeky do iného časopisu. Ohrozuje ma! Trebalo by ho riadne nakopať do vajec, toho Števa. Je to riadny neoholený blb, čo prišiel do žurnalistiky na trabante! Nech sa tu nerozťahuje! Si myslí, že mi ukradne kúsok môjho stĺpčeka!?

Števo Kyjanica ma štve. Píše stĺpčeky do iného časopisu. Ohrozuje ma! Trebalo by ho riadne nakopať do vajec, toho Števa. Je to riadny neoholený blb, čo prišiel do žurnalistiky na trabante! Nech sa tu nerozťahuje! Si myslí, že mi ukradne kúsok môjho stĺpčeka!?
Novinové stánky treba zbúrať, aby sa tie jeho nenávistné výplody nedostávali k čitateľom. Ja už píšem od vekov a on, chuj, si myslí, že si tu bude vypisovať? Chudák je to! Ja ho volám Pišta a on sa just podpisuje Števo, hovado jedno! Furt len provokuje! Ani po ponožky nesiaha nášmu šéfredaktorovi! Najlepšie by bolo ten ich plátok zrušiť! Lebo ja si myslím, že treba konštruktívne spolupracovať. Som za pokojné spolužitie našich dvoch časopisov!
Treba zanalyzovať naše vzťahy, ktorým predchádzal zložitý vývoj aj treba ešte posilniť ducha spolupatričnosti . Ja som bol vždy za to aby sme aj z iného pohľadu to zas treba vnímať, že to teda sme asi posledné redakcie takto v Európe takto pohádané čo v 21. storočí sa už nemôže zopakovať, že boli tu rôzne problémy! Veď ja som akurát vždy podporoval spoluprácu, nemôžeme sa prizerať, ale treba s porozumením a nie takéto vyprovokované, lebo ja priznávam, že som nemusel napísať do vajec, ale to treba uznať, že oni stupňujú svoje aktivity, ja ale za seba aj nášho šéfredaktora môžem povedať, že my sa snažíme, treba to prebrať a v duchu najlepších našich úmyslov, sme predsa mierumilovná redakcia, nikdy sme predsa nič, ale o tom hádam ani netreba, vina je na Kyjanicovi a to zas treba napriek jeho lobizmu zas my musíme mať diplomaciu ako redakcia tiež suverénnu a nesmieme si nechať skákať po hlave i keď vieme, že Kyjanica má lobistov už aj v Slovenke, to je jasné, ten náš obraz vytvorí, ale my musíme v našich, ako aj náš šéfredaktor je plný porozumenia, my musíme jednoznačne povedať, že je to vnútornou záležitosťou ich časopisu, ale zas treba rázne, že naše stĺpčeky nám nemôžu, veď dobre, nemusí nás to zaujímať, ale to treba rázne k tomu pristúpiť, ale aj pritom zanalyzovať s chladnou hlavou, lebo treba všetko, ako ja som za spoluprácu a porozumenie. Ako my všetci! Ako aj páni Hrušovský a Číž, ktorých sobotné dialógy o susedských vzťahoch s Maďarskom poslali Ionesca s jeho absurdnou drámou medzi nudné konverzačky.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite