Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Treba

.časopis .lifestyle

TREBA SI VYTVORIŤ vlastný názor v Berlíne; TREBA NÁJSŤ makovice namakané; TREBA OMLADNÚŤ v Banskej Štiavnici; TREBA ZBIERAŤ klenoty z podzemia; TREBA SA POZERAŤ V TELKE: Strasti a radosti slobodného otca;

TREBA SI VYTVORIŤ
vlastný názor v Berlíne

V rozhovore pre rubriku Sedem cností a nerestí nám výtvarníčka Ilona Németh dala tip na podujatie, ktoré treba rozhodne navštíviť. Deviaty ročník podujatia Berlin Biennale. „Do Berlína sa chystám kvôli svojej výstave a vlastne aj kvôli bienále. Nemá takú tradíciu ako Benátky, ale vždy je veľmi inšpiratívne. Niektoré ročníky vyslovene určovali smer v umení. Tohtoročné bienále je kontroverzné, od niektorých odborníkov som počula samé chvály, a ďalší, ktorým dôverujem, to veľmi kritizujú. Musím si ísť vytvoriť vlastný názor.“ Berlínske bienále sa koná už od júna a potrvá až do 10. septembra na rôznych miestach Berlína.
bb9.berlinbiennale.de

TREBA NÁJSŤ
makovice namakané

LEAF Award oceňuje a podporuje talentovaných mladých ľudí vo veku 10-16 rokov, ktorí majú charakter, snažia sa byť najlepší a makajú nielen na skvelých výsledkoch v škole, ale aj na svojom okolí a inšpirujú ostatných. LEAF Award hľadá namakané makovice, aby im mohla vytvoriť individuálny program podpory a osobného rozvoja v hodnote od 3- do 9-tisíc eur v kategóriách – Award za už dosiahnuté výsledky, Award za aktuálne podnikateľské projekty, Award za aktuálne neziskové projekty a Award za budúce projekty, ktoré sú ešte len v štádiu nápadu.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite