Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Richard Stanke: Vo vzťahoch neviem hrať divadlo

.elena Akácsová .časopis .lifestyle

Herec Richard Stanke už má divadelné prázdniny, za sebou mimoriadny výkon v SND v hre Fanny a Alexander (Biskup Eduard Vergérus), pred sebou dokončovanie seriálu HBO Pustina. Medzitým si odskočil na Pohodu zahrať človeka z vlakovej hliadky.

Loutkové divadlo Československo je projekt starý niekoľko rokov.

Je to združenie kamarátov, zväčša hercov, bohužiaľ už v ňom chýba zosnulá Lenka Zogatová. Stretávame sa mimo predstavení, spríjemňujeme si chvíle. Toho človeka z Kotlebovej vlakovej hliadky som si vymyslel pár minút pred samotným výstupom na Pohode, mám nejaké záchytné body, ale nerád si tieto „špilce“ vopred chystám, lebo keď to opakujem, už mi to nepripadá vtipné. Pesničku od Erosa Ramazotiho (Se bastasse una canzone) som pôvodne spieval v predstavení Sekretárky v národnom, táto pesnička býva častou súčasťou mojich výstupov, vždy k nej nájdem nejaký mostík, už som ju spieval aj so zborom, to u-u-u-u-ú.

Veľmi rád cestujem, šoférovanie je pre mňa relax.

V aute si pustím muziku alebo sa učím, opakujem si texty. Auto mením pomerne často, v podstate každé tri-štyri roky. Mám rád vôňu nového auta, niekto by mohol taký voňavý stromček urobiť! Keby mi niekto povedal pred 15 rokmi, že sa namotám na nové autá a budem sledovať všelijaké vychytávky, neveril by som.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite