Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Treba

.časopis .lifestyle

TREBA liečiť hudbou, ktorú počujú aj nepočujúci; TREBA si naberať zmrzlinu bez čakania; TREBA koštovať slovenské vína a umenie; TREBA sa dotýkať a spájať s divadlom; TREBA sa pozerať v telke na seniora v teniskách

TREBA LIEČIŤ
hudbou, ktorú počujú aj nepočujúci

V rozhovore pre rubriku Sedem cností a nerestí nám hudobník Boris Čellár spomínal aj ďalšiu zo svojich zaujímavých hudobných aktivít, a tou je projekt Musica Medica. Na našu otázku, či je to liečenie hudbou, odpovedal: „Každá hudba má potenciál byť liečivá. V tomto prípade som sa spojil s anglickým miultiinštrumentalistom a spevákom alikvotných tónov Ramim Shaafim. Práve sme robili šnúru koncertov pre všetky školy pre nepočujúcich na Slovensku. Niekto si možno pomyslí, načo im je hudba, ale my sme priniesli vysokorezonančné nástroje, reproduktory sme otočili do podlahy, na rezonančnom pódiu sedeli okolo nás, a hudbu mohli cítiť, pohrať sa so zvukom.“ Viac informácií nájdete na www.musicamedica.eu.

TREBA SI NABERAŤ
zmrzlinu bez čakania

V horúcom lete by sme sa radi schladili dobrou zmrzlinou. A to hneď! Ale keď ju vyberieme z mrazničky, len naozaj silné ruky dokážu vydolovať kopček lahodného krému z toho kusu ľadu a len naozaj silné povahy dokážu čakať, kým zmrzlina trochu povolí.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite