Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Treba

.časopis .lifestyle

ČÍTAŤ Knihy z vtáčej búdky; SPOJIŤ Slovensko, Česko a Litvu na pódiu; VIDIEŤ Identity v Leviciach; OTVÁRAŤ A SLÁVIŤ Letnú kúpeľnú sezónu a MDD; POZERAŤ V TELKE Guľka pre Lincolna

TREBA ČÍTAŤ
Knihy z vtáčej búdky

V rozhovore pre rubriku Sedem cností a nerestí sa nám záchranárka Táňa Bulíková vyznala z lásky ku knihám a k prírode súčasne. „V Čilistove máme super projekt, búdky s knihami v parku, také knižničky, je ich viac, ľudia tam nosia knihy. Fantastická vec, kniha v prírode, to je úžasná kombinácia. Vždy je tam niečo iné, minule som tam našla Slovenské pohľady, 150 rokov starý časopis. Alebo môjho obľúbeného Murakamiho. Priznám sa, viac odtiaľ beriem ako dávam.“ Podobné knižné búdky dnes nájdete na mnohých miestach po celom Slovensku. Ak nič také v okolí nemáte, môžete sa chopiť iniciatívy sami. Stačí na to malá búdka a trochu starostlivosti.

TREBA SPOJIŤ
Slovensko, Česko a Litvu na pódiu

Kapela Bad Karma Boy má za sebou tri zo štyroch koncertov československého klubového turné, na ktorom vystupuje v tandeme s psychedelicko-popovým brnianskym kvartetom Ghost of You.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite