Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Treba

.časopis .lifestyle

POČÚVAŤ Triaška&Čejka FM; VIDIEŤ Na slepačích krídlach; PONOCOVAŤ v múzeách a galériách; VIDIEŤ fungujúci tank T34 v Nitre; POZERAŤ V TELKE Kňazom v pekle

TREBA POČÚVAŤ
Triaška&Čejka FM

V rozhovore pre rubriku Sedem cností a nerestí fotografka Olja Triaška-Stefanović hovorila aj o dvojhodinovej rozhlasovej relácii, ktorú každý druhý týždeň pripravuje a moderuje spoločne s grafikom Paľom Čejkom na Rádiu_FM. Reflektujú v nich témy z oblasti vizuálneho umenia a kultúry. „Je to náročné, vybrať hostí a byť schopná viesť s nimi rozhovor, ale baví ma to. Všetko sa vypne, len červené svetielko zostane. Rozprávame sa, ľudia počúvajú a reagujú. Vďaka rádiu som sa zoznámila s množstvom ľudí. Minule ma po hlase spoznal kuchár z Chef Parade, keď som sa s kamarátom bola učiť variť thajskú kuchyňu.“ Najbližšie si jej nezameniteľný hlas môžete vypočuť vo štvrtok o 20.00.
www.facebook.com

TREBA VIDIEŤ
Na slepačích krídlach

Bratislavské bábkové divadlo je v rekonštrukcii, to však neznamená, že oddychuje. Minulý piatok mala v Divadle Malá scéna STU premiéru hra pre staršie deti (od 12 rokov) Na slepačích krídlach. Vznikla podľa rovnomennej knihy Ireny Brežnej a rozpráva príbeh dospievajúceho dievčaťa v socialistickom Československu 50.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite