Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Treba

.časopis .lifestyle

Treba si vybrať robotického alebo živého psa? Treba ponocovať s dobrou literatúrou; Treba zabojovať o miestenky na LOH; Treba otvoriť pezinské viechy; Treba sa pozerať v telke

TREBA SI VYBRAŤ
robotického alebo živého psa?

V rozhovore pre rubriku Sedem cností a nerestí nám hudobný skladateľ Slavo Solovic rozprával, že istý čas rád kupoval pre svoje deti robotické hračky, aj keď je pravda, že nakoniec sa s tým najradšej hral sám. Napríklad s krásnym robotickým psom. „Zoomer pekne behal, reagoval. Ale potom prišiel do domácnosti naozajstný pes a bola bitka. Odhryzol mu uši aj chvost.“ Kto komu? „Živý pes robotickému, ten malý chudák nemal zuby, nevedel bojovať." Ak si nemôžete dovoliť ozajstného psa, možno vám ten robotický bude stačiť. Verzia Zoomer sa dokáže naučiť rôzne povely (nie v slovenčine), hrať hry, vyjadrovať svoje pocity a náladu. Existujú už aj šteniatkovské verzie Zuppies, robotické mačky či dinosaury.
www.zoomerpup.com

TREBA PONOCOVAŤ
s dobrou literatúrou

Už ôsmykrát sa uskutoční séria večerných čítaní z kníh európskych autorov Noc literatúry. Priaznivci kvalitnej literatúry sú pozvaní na miesta, kde sa s knižkami bežne nestretávajú – na trhovisko, do pasáže, do kaviarní, do priestorov inštitúcií, do ktorých zatiaľ nemali možnosť sa pozrieť.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite