Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Akcia .týždňa: Presvedč jedného nevoliča

Treba

.časopis .lifestyle

...

TREBA POZERAŤ
seriál Horace and Pete

V rozhovore pre rubriku Sedem cností a nerestí nám grafický dizajnér Boris Meluš povedal, že súčasné seriály považuje za zaujímavejší žáner ako filmy, pretože nie sú obmedzené časom, vedia ísť do hĺbky, pomaličky budovať drobné nuansy a na konci to všetko zúročiť. Do pozornosti nám odporučil seriál Horace and Pete, ktorý je kompletne dielom stand-upového komika Louisa C. K. „Robí to úplne sám mimo klasických televízií, hrá tam Alan Alda, Stevie Buscemi. Predáva to iba cez svoj web, zatiaľ tvrdí, že je v mínuse. Je to antitelevízne, raz to má pol hodiny, raz hodinu, miestami až tragicky smutné, inokedy trefne vtipné, trošku divadelné, politicky nekorektné. Ale hlavne aktuálne a ľudské.“

TREBA PLÁNOVAŤ
Pochod po stopách hrdinov

Od 8. – 13. augusta sa už tretíkrát uskutoční stotridsaťkilometrový peší pochod z Osvienčimu do Žiliny po stopách Rudolfa Vrbu a Alfréda Wetzlera, ktorí utiekli z tábora a riskovali životy, aby sa pokúsili zachrániť maďarských Židov pred istou smrťou.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite