Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Treba

.časopis .lifestyle

TREBA SI POŽIČIAVAŤ
Knihy cez internet

V rozhovore pre rubriku Sedem cností a nerestí nám jazykovedkyňa a herečka divadla SkRAT Ingrid Hrubaničová prezradila, že nemá rada veľké kníhkupectvá, pretože ju deprimujú haldy kníh. Chodí tam len po novinky, ktoré chce mať stále poruke: „Knihy si už menej kupujem a viac požičiavam, napríklad v Univerzitnej knižnici. Objednávam ich v on line katalógu cez internet. Na svojom čitateľskom konte si zadám autora, pozriem si, čo v bratislavskej knižnici od neho majú, potvrdím žiadanku a do hodiny mi odpíšu, že to mám pripravené. Vedie ma to k inému spôsobu čítania beletrie, pretože v jednej etape prečítam viac diel, nových aj starších, od jedného autora.“

TREBA BEŽAŤ
V tíme Biela vrana na Devín-Bratislava

Dňa 10. apríla sa uskutoční 69. ročník Národného behu Devín-Bratislava. Už tretíkrát zostavujú usporiadatelia ocenenia Biela vrana tím Bielej vrany. Pridať sa môžete všetci – bežci aj nebežci, ktorí chcete vyjadriť podporu a poďakovanie laureátom ocenenia, ale symbolicky aj ďalším dosiaľ nepoznaným Bielym vranám.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite