Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Treba

.časopis .lifestyle

TREBA SA ZABUDNÚŤ
PRI DOBROM FILME

V rozhovore pre rubriku Sedem cností a nerestí nám nedávno ocenený kameraman Martin Žiaran povedal, že keď nakrúca, nestíha nič iné, je rád, že si cez voľné dni stihne pospať a oprať. Čo si však ani vtedy nenechá ujsť, to je dobré kino. Filmy, ktoré chce vidieť, chce vidieť v kine na veľkom plátne. Spýtali sme sa, či je pri tom schopný nevnímať prácu iného kameramana: „Keď je film zaujímavý, zabudnem na to po desiatich minútach. Asi pred týždňom som videl Stávku na neistotu (The Big Short), americký film inšpirovaný hypotekárnou krízou. Skvelo napísaná a úžasne zahraná konverzačná dráma. Chytil som z toho depresiu, keďže je to podľa skutočnosti. Treba vidieť. Veľmi dôležitý film.“

TREBA PESTOVAŤ
PARTNERSKÝ VZŤAH BEZ MOBILOV

Už dávno neplatí starý stereotyp, v ktorom sa muž pred komunikáciou so ženou či celou rodinou skrýva za noviny. Dnes doma každý pozerá do svojho mobilu, tabletu či iného zariadenia, a to napriek tomu, že jedna štúdia za druhou dokazujú, že to má erozívne účinky na všetky zložky nášho života.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite