Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Akcia .týždňa: Presvedč jedného nevoliča

Treba

.časopis .lifestyle

TREBA ČÍTAŤ A POZERAŤ
KVALITNÉ SCI-FI

V rozhovore pre rubriku Sedem cností a nerestí nám riaditeľka SCD Mária Rišková prezradila svoj sen, založiť vydavateľstvo sci-fi literatúry, ktoré nie je spojené s fantasy a hororom, ale s vedeckou literatúrou. Kvôli múzeu a SCD to musela odložiť, ale keď jej zatiaľ niekto tú myšlienku ukradne, nevadí, rada bude perfektné veci čítať. „Posledné roky mi čítanie sci-fi nahrádza aj film a seriály. Na Netflixe mám rozpozeraný seriál Sense8, urobili to súrodenci Wachowski a J. M. Straczynski –jeho prostredníctvom som si tento seriál vlastne našla, lebo predtým robil môj najobľúbenejší seriál Babylon 5. Dnes je už vizuálne zastaraný, ale tie myšlienky za tým, ako je to urobené a vtipné! Ale vidno, že starnú, Sense8 začína byť veľmi romantický.“

TREBA SI NOSIŤ
ČISTÝ VZDUCH NA CHRBTE

Pre všetkých, ktorí sa boja budúcnosti v mestách s nedýchateľným vzduchom, je tu nový koncept záchrany v podobe prenosného miniskleníka, prepojeného s dýchacou maskou.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite