Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Treba

.časopis .lifestyle

TREBA SA ZAHLTIŤ

OBRAZOM V KINE
V rozhovore pre rubriku Sedem cností a nerestí nám frontman skupiny Hviezda Tomáš Ďurovka prezradil, že chodí veľmi rád do kina: „Chodím tam stále, často a sám. Idem na hocičo, najradšej si sadnem sám do prvej rady, natiahnem si nohy a nechám sa tým obrazom zahltiť.“ Jeho obľúbený filmový klub je bratislavský Lumiére, a tak sme ho požiadali, aby nám odporučil film z januárového programu. Vybral koprodukčný film Holub sedel na konári a premýšľal o živote, ktorý si rád pôjde v pondelok pozrieť aj druhýkrát. Film je tretím a zároveň záverečným filmom Anderssonovej trilógie o ľudskom bytí, v ktorej sa tvorca snažil povedať, že ľudský druh potenciálne smeruje k apokalypse, ale tiež to, že jej výsledok máme vo svojich rukách.

TREBA SA VYFARBIŤ

MODRO-RUŽOVÝ UNISEX
Po orchideovej fialovej z roku 2014 a červenohnedej marsale v roku 2015 vyhlásil Pantone Color Institut pre rok 2016 až dve farby roka – Pantone 15-3919 Serenity a Pantone 13-1520 Rose Quartz, farby jasnej modrej oblohy a ruženínu ako harmonicky sa doplňujúci pár.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite