Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Tomáš Ďurovka: Beh nič nerieši

.elena Akácsová .časopis .lifestyle

Textár a spevák skupín Med a Hviezda Tomáš Ďurovka má za sebou hektické koncoročné obdobie, keď sa skombinovalo veľa práce a turné s kapelou.

Hoci len nedávno vydali s Hviezdou album Nič sa nemení, pripravuje už kopu nových pesničiek.

Som sieťotlačiar.

Robím väčšinou textil, málokedy pre firmy či reklamky, najviac pre dizajnérov. Pokladám za šťastie, že robím pekné veci, aj keď sám nie som dizajnér, som nimi obklopený. Pred dvadsiatimi rokmi som sa pretĺkal životom a všelijakými náhodami mi nejako táto práca prischla. Celý život som chcel byť niekým iným, veľmi ma oslobodilo, keď som si povedal, že môžem byť šťastný ako tlačiar v kamarátskom prostredí. Bez pátosu.

Beh je najlepší liek na hlavu.

Keď mám dáky problém, tak si najprv zabehám. Počkám potom, kým opadne bezprostredná eufória, a dostanem sa do rovnováhy. Keď mám nejakú zlú emóciu, snažím sa ju prijať a niečo s ňou robiť. Smutný pocit musí prosto prejsť, lebo inak sa zas vráti, beh teda samotný problém nevyrieši, tak ako nič nevyrieši alkohol ani cigareta.
 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite