Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Akcia .týždňa: Presvedč jedného nevoliča

Kritika a pozitíva

.tg .časopis .fenomén

Zvláštne. Pred Pohodou i po Pohode som dostal niekoľko otázok, že vraj prečo sa v .týždni o tomto festivale toľko (a tak nekriticky) píše.

Zvláštne. Pred Pohodou i po Pohode som dostal niekoľko otázok, že vraj prečo sa v .týždni o tomto festivale toľko (a tak nekriticky) píše.

Priznám sa, že som nevedel, či skôr nechcel odpovedať. Zdá sa mi byť jasné, že mediálny partner je mediálnym partnerom aj preto, že o nejakom podujatí píše či vysiela. A nekriticky? Ako by to asi malo vyzerať pred festivalom? Bolo treba napísať, že sa zmráka a je dosť možné, že bude pršať? Alebo napísať, že headliner je síce šikovný chlapík, ale už zrejme dávno nie je, čím bol zamladi? Keď už kritika, tak teraz.   
Para: pod tým šapitó bolo ako v tlakovom hrnci. Dalo sa to prežiť, dokonca sa tam čiastočne dali rozpažiť ruky, ale nabudúce by som do toho stiesneného priestoru už nešiel.
Bez ladu a skladu a Havel: začínali o pár sto metrov ďalej práve vo chvíli, keď Para ešte stále syčala z hrnca. Prekvapenia mám síce rád, ale aby Bez ladu a skladu zahrali bez toho, že by boli v programe, považujem skutočne za podraz.

Rám .týždňa: odfotilo sa v ňom približne dve tisícky ľudí. Kde bol zvyšok?
Noviny: nerozumiem, prečo sa nedajú kúpiť v areáli a treba kvôli tomu zájsť do Opatoviec.
Richard Müller: veľká škoda.
Modré hory: príliš veľa slov a žiaden flow. Nemal by som veriť všetkému, čo sa píše v novinách.
No, ale aby to nevyzeralo, že na Pohode nebolo nič dobré, skúsim niečo aj o pozitívach.
Para: napriek tomu stanu hrala ako vždy dobre.
Festival: keď niekto dokáže zorganizovať festival pre 30-tisíc ľudí, zabezpečiť účinkujúcich, stánkarov, ochrankárov, staviteľov pódií a neviemkoho a neviemčo ešte, zaslúži si naše uznanie.
Ľudia: uznanie či skôr počudovanie si zaslúži aj to, že to všetci, až na Veca, prežili v zdraví.
Ľadovec: ľad pred stanom Greenpeace sa roztopil. Myslím, že to je pozitívna správa najmä vzhľadom k tomu, že bolo nad nulou. Inak mi zmysel tejto akcie unikol. 
Dcéra: sedemmesačná Alžbeta sa na naše prekvapenie držala veľmi dobre, plakala len minimálne a dokázala zaspať aj pri duniacich reproduktoroch na veľkých stageoch.
Politici: Havel, Zajac, Palko, Mikloško a Bútora vo vláčiku. Bolo to efektnejšie ako Juraj Kušnierik na bicykli minulý rok.
Slota: predseda SNS si vraj prišiel zalietať až po skončení festivalu. Ďakujeme mu, že vydržal.
Prezident: na rozdiel od Ivety Radičovej nedorazil. V nedeľu sme kvôli nemu nešli cez Pezinskú babu.
.tg
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite