Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Treba

.časopis .lifestyle

TREBA VIDIEŤ
Múzeum Otisa Lauberta

Výtvarník Otis Laubert, s ktorým sme robili rozhovor do rubriky Sedem cností a nerestí, získal pre týždňom ocenenie za nezvyklý výtvarný počin – vlastné múzeum – Otis Laubert Museum. Nájdete ho v strede Bratislavy na Laurinskej 11, otvorené je denne okrem pondelka od 12:00 - 18:00. Otis Laubert nám vysvetlil, prečo má vlastné múzeum: „Bezdetnosť, vek, samoľúbosť a náhodná kúpa časti mojej tvorby zberateľom, na týchto pilieroch stojí motivácia zriadiť vlastné múzeum. Túto ideu niekoľko rokov podporoval galerista Juraj Čarný. Ale bez mojich pomocníkov a dnes už aj blízkych priateľov, najmä Anny Márie Juhásovej, Dominika Hlatkého a Matúša Romana, by táto expozícia nevznikla.“

TREBA SA HRAŤ
V každom veku, pri každom stole

Viac ako 1 500 hier z celého sveta na hranie a viac ako 50 pomocníkov, ktorí vás hry naučia hrať, nájdete pohromade tento víkend v bratislavskej Inchebe. Novinky aj hry ovešané oceneniami, hry pre partie, rodiny i dvojice, zóna pre fajnšmekrov s náročnými hrami, magnetické futbaly a hokeje Weykick, pás moderných hlavolamov precvičujúcich myseľ malých aj veľkých, detská Hryzbička s detskými hrami plus tvorivé a vedecké hračky, turnaje, súťaže o hry, priestor pre prezentáciu mladých slovenských autorov hier.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite