Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Akcia .týždňa: Presvedč jedného nevoliča

Treba

.časopis .lifestyle

TREBA VIDIEŤ Sorrentinove filmy
Keď sme sa v rozhovore pre rubriku Sedem cností a nerestí spýtali Mariána Leška, či má zaujímavý kultúrny tip pre našich čitateľov, okamžite odpovedal: „Môžem odporučiť film Mladosť od Paola Sorrentina. Po jeho Veľkej nádhere som sa snažil zohnať a vidieť všetky jeho filmy, je to jeden z mojich najobľúbenejších režisérov. Prečo on, to by som nebol schopný z fleku definovať, pretože film nie je môj žáner, ale mám pocit, že ten film bol nakrútený pre mňa. Od prvého do posledného záberu som mal pocit, že keby som to mohol ovplyvňovať, tak poviem pánu Sorrentinovi, takto a nie inak. Spôsob, akým ten príbeh rozpráva, akú tam dal hudbu, ako vedie zábery, to vo mne vyvoláva pocit, že takto to treba robiť.“ Film uvádzajú kiná ASFK.

TREBA SA OTVÁRAŤ Boris Németh v Budapešti
Naši redakční kolegovia – fotografi Boris Németh a Matúš Zajac, ako i spolupracovník .týždňa Martin Bandžár opäť zabodovali v súťaži Slovak Press Photo.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite