Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Treba

.časopis .lifestyle

TREBA SA SLEDOVAŤ • RÝCHLO VIDIEŤ • ZAHNAŤ OVCE • OSLAVOVAŤ CELONÁRODNE • POZERAŤ V TELKE

TREBA SA SLEDOVAŤ Hodinky ako denník
V rozhovore pre rubriku Sedem cností a nerestí nám Michal Truban vysvetlil, že hodinky, ktoré nosí, sú špeciálne pre triatlonistov. Garmin Forerunner nemerajú len koľko a kade zabehol či najazdil, ale napríklad pri plávaní merajú aj to, aké robí zábery. „Každý triatlonista by si mal robiť denník, tréningový plán, hodinky mi hádžu všetko automaticky do kalendára. Spätne tak môžem vyhodnocovať, prečo niečo nevyšlo, alebo prečo som ochorel,“ vysvetľuje a ešte dodáva, že nie je extrémny hračičkár, geek, čo si kupuje každú novú blbosť. Čo si kúpil najnovšie? „Senzor za 30 dolárov, kocka, dá sa napojiť na telefón, má barometer, akcelerometer, teplomer, infrasenzory – chcem sa pohrať a zistiť, čo sa s tým dá robiť.“

TREBA RÝCHLO VIDIEŤ Biela noc ešte neskončila
Po veľmi pozitívnych ohlasoch na podujatie Biela noc sa mnohí, čo to v Bratislave nestihli, pýtajú, ktoré z diel sa ešte dajú niekde vidieť.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite