Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Michal Truban: Nedostatok vytvára hodnotu

.elena Akácsová .časopis .lifestyle

Michal Truban, osobnosť IT tohto roka, investor a mentor startupov, rozbiehal viacero firiem, ktoré sú ziskové a keďže všade zveril šéfovanie do rúk iným, ...

... nemusí v nich byť každý deň, v podstate by nemusel pracovať vôbec. Ale stále ho to baví.

.teraz som si splnil veľa snov.
Urobil som si „save“ a idem do nových dobrodružstiev. Hrám sa s novou firmou, ale veľa sa zaoberám aj tým, aby sa tu nediali veci, ako pri konferencii TechMatch. Človek robí, platí dane, a tí, čo by s nimi mali dobre hospodáriť, rozmýšľať, čo dobré za ne urobiť, tak tí myslia len na to, ako ich ukradnúť. Robím na tom, aby toho nakradli čo najmenej, aby sa to robilo správne, a tiež riešim, či by štát vôbec mal takéto eventy robiť, respektíve ako má podporovať podnikanie.

.robím triatlon.
3,8 km plávania, 180 km na bicykli a maratón. Pred rokom som si spravil prvého Ironmana v Nice, toto leto Norsemana. Triatlon nie je vôbec zdravá vec, bolia z toho kĺby, hrozia zranenia. Človek tomu ľahko prepadne, potrebuje svoju dávku ťažkého tréningu, po ktorom sa mu vyplavia všetky hormóny, endorfíny, dopamín.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite