Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Juraj Karpiš: Dole to ide ľahko, peklo je na konci

.elena Akácsová .časopis .lifestyle

V najbližších dňoch analytik INESS Juraj Karpiš vydáva knihu Zlé peniaze. Snažil sa na jednom mieste zhrnúť a rozpísať všetky témy súvisiace s krízou, pretože keď píše komentáre do .týždňa, alebo hovorí v televízii, tak zostane vždy niečo nedopovedané.

pri písaní knihy som sa veľa naučil o štruktúrovaní svojho času.
Iné veci robím s viacerými ľuďmi, ale pri knihe, čo nenapíšem sám, to tam nebude. Rád analyzujem veci a už pred knihou som sa snažil nájsť tie, ktoré sú najzbytočnejšie a žerú veľa času. Maily čítam len raz denne, lebo tie sa dajú riešiť nekonečne. Ráno je mozog relatívne čerstvý, vtedy treba tvoriť. Poobede potom môžem vybavovať poštu. Na facebook som si dal povolenku až večer.

Rodina je pre mňa dôležitá.
Chcel som mať deti, nie je to nič, čo sa len tak stalo. Aký som otec? Laissez faire. Pre niekoho nezainteresovaného to má blízko k anarchii, je tam však set základných pravidiel, ktoré sa musia dodržiavať, ale je ich málinko. Na všetko mám teoretické zdôvodnenie, to je jedna z mojich charakteristických čŕt. Týka sa to aj jedla. Snažím sa dodržiavať pár základných pravidiel – jesť nespracované jedlá, nejesť rastlinné tuky, múku, málo gluténu a tak.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite