Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Bodka Milana Lasicu

.milan Lasica .časopis .osobnosti

X.Y. sa pokúsil o

X.Y. sa pokúsil o samovraždu, pretože nezvládol klesajúcu popularitu. Samovraždu, vraj, chcel spáchať u svojej priateľky, ktorá s ním čaká dieťa. Užil enormné množstvo práškov a zapil to tvrdým alkoholom. Priateľka to nevydržala s nervami a zatelefonovala jeho manželke, ktorá zavolala pohotovosť.
Ošetrujúci lekár vypláchol X.Y. žalúdok a jeho stav stabilizovali. Rodina ani priateľka nám nechcú poskytnúť nijaké informácie. X.Y. má vypnutý mobilný telefón.

Y. Z. sa rozkmotril so svojím umeleckým partnerom A. B. Príčinou je žiarlivosť. Y. Z. vraj neznesie, že A. B. má väčší úspech u žien ako on. Pritom obaja sú údajne šťastne ženatí, majú deti a bývajú v novopostavených vilkách v prímestskej štvrti. Konflikt vyvrcholil pri nakrúcaní posledného dielu televízneho seriálu „Kurva, piča u holiča“, keď si priamo pred kamerou začali vybavovať účty. Nedokázali im v tom zabrániť ani pracovníci produkcie, ani narýchlo privolaní rodinní príslušníci.

Herečka C. D. prišla na odovzdávanie Pribinových radov bez spodných nohavičiek. Prišlo sa na to tak, že pred Bratislavským hradom, kde sa ceny odovzdávajú, zadul nepriaznivý vietor a C. D. mala ľahké, voľné letné šaty, hoci bol január. Očití svedkovia tvrdia, že to čo videli, malo nadštandardné rozmery.

Takéto a podobné správy sa vraj môžete dočítať v bulvárnej tlači.
Slovo „vraj“ som použil preto, lebo túto tlač nesledujem. Nikto inteligentný taký hnoj do rúk nevezme. Vraj. Raz, vlastne neraz tam písali aj o mne. Že vraj (!) zápasím s nevyliečiteľnou chorobou. Dozvedel som sa o tom tak, že mi telefonovalo asi dvadsať inteligentných ľudí, ktorí sa vždy dušovali, že bulvár nikdy v živote nečítali. Tým je vysvetlené, prečo bulvár existuje. Pretože sú naň zvedaví všetci. A bulváru neostáva nič iné, ako denne poskytovať zaručené informácie. Takže to vyzerá asi tak, že si to všetko najprv pozorne prečítame, a potom sa nad existenciou bulváru rozhorčene pohoršujeme. Na záver vždy dodáme, že my by sme to do rúk nevzali. Ale kdeže, čítajú to všetci. Okrem mňa. Ja čítam .týždeň. A tam minule napísali, že v bulvári sa objavila fotografia odhalenej českej herečky. Z toho vyplýva predovšetkým to, že aj oni (v .týždni) čítajú bulvár. A hneď je tu aj rada pre celebrity (lebo .týždeň je mienkotvorný): správajte sa slušne a nebudú o vás písať. Dúfam, že to bolo myslené ako vtip. Predstavte si, že by nikto z populárnych ľudí neposkytol dôvod na článok v bulvári. Nikto. Myslíte, že by bulvárne časopisy prestali vychádzať, pretože by nemali čo uverejňovať? Ak áno, v tom prípade je bulvár strážcom morálky a musíme mu byť vďační. Možno raz príde deň, keď sa všetci budeme správať vzorne a bulvár zanikne. Ale čo budeme potom čítať? .týždeň?
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite